hits counter
 
 

Unas Olcsó Tárhely - Webtárhely - Domain regisztráció


Ha új domain nevet szeretne regisztráltatni vagy új tárhelyet a honlapjának akkor ajánlom figyelmébe az unas.hu weboldalt. Náluk megbízható szolgáltatást kaphat, nekem magamnak is több tárhelyem van az unasnál és jól működnek. Nem utolsó sorban az unas a piacon az olcsó tárhely szolgáltatókhoz tartozik, ha figyelembe vesszük, hogy mit kapunk az éves díjért cserébe. Viszont itt nem igaz az olcsó húsnak híg a leve mondás!

Sok tárhely szolgáltatónál korlátozzák a rendelkezésre álló email címek vagy MySQL adatbázisok darabszámát - náluk nem - korlátlan számban lehet létrehozni őket. Az egyetlen korlátozó tényező az a tárhelycsomagok mérete. Ha esetleg nagyobbra van szükségünk azt is online nagyon egyszerűen tudjuk bővíteni és minden pénzügyi tranzakciót intézhetünk a honlapon a CIB bank biztonságos online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül is. Tehát nem kell utalnunk vagy bankba rohangálnunk a befizetések miatt.

Ami egy további előnye az unas tárhely szolgáltatónak, hogy egy tárhelycsomag alá - ami lehet a legkisebb is - nagyon egyszerűen több domain-t is csatolhatunk így nem szükséges minden domainünknek  újabb tárhelycsomagot vásárolni. Ennek a csatolásnak minimális a költsége egy új webtárhelyhez képest, viszont a funkcióiban szinte megegyezik vele.
Nézzen körül: www.unas.huKapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.