hits counter
 
 

Mi a keresőoptimalizálás?

Avagy hogyan lehet a honlapunk különféle kulcsszavakra a Google első 10 találatában?

keresőoptimalizálás eredménye

A keresőoptimalizálás angolul Search Engine Optimization röviden: SEO, a keresőmarketing egyik fő részterülete. A keresőoptimalizálás lényege, hogy a honlapunkra egyre növekvő mennyiségben új látogatókat szerzünk a természetes keresőtalálatokban való jó helyezéseinken keresztül.
Mit jelent ez?
Pl.: egy angol nyelvtanfolyamokat szolgáltató nyelviskola vagyunk, és az angol nyelvtanfolyam kifejezésre a Google első 5 találatának egyikében van az oldalunk. Ekkor, akik angol nyelvtanfolyamot keresnek, azok közül jó páran a mi nyelviskolánk linkjére kattintanak és a honlapunkra érkeznek. Ha csak a 80. helyen vagyunk a Google-ban akkor csak nagyon ritkán lesz látogató az oldalunkon. Legtöbbünk a Google első találati oldalának is az elejéről szokott választani és kattintani. Csak kevesen vannak, akik tovább mennek a 80. találatig.

Nem mindenki egyfajta módon keres! Maradva a fenti példánál, lehet, hogy azt írja be a nyelvtanuló, hogy "angol nyelviskola", vagy "nyelviskola Budapest", stb. Ha a honlapunk ezekre a kifejezésekre is a Google első oldalán jön fel, akkor tovább növeltük a honlapunkon a lehetséges látogatók számát.
látogatók a keresőkből
A keresőoptimalizálás egy olyan téma, ami egyre több honlap-tulajdonost érdekel, és szinte az összes honlap-tulajdonost érinti.
Itt fogalmazódnak meg olyan kérdések, mint:

Hogyan tudom elérni azt, hogy a honlapom több, vagy több tucat, netán több száz különféle kulcsszóra a Google kereső első 10 találatában szerepeljen?

Hogyan lehet az én honlapomon is naponta néhány tucat, netán néhány száz(!) új látogató INGYEN a keresőkből?

Igen, a fenti kérdésekre a keresőoptimalizálás a válasz! Mindezek a célkitűzések elérhetőek és mi nap, mint nap meg is valósítjuk ezt a célt.
Nézze meg ezt a videót: termékeladás keresőoptimalizálás segítségével
KapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.