hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 

Mi a keresőoptimalizálás?

Avagy hogyan lehet a honlapunk különféle kulcsszavakra a Google első 10 találatában?

keresőoptimalizálás eredménye

A keresőoptimalizálás angolul Search Engine Optimization röviden: SEO, a keresőmarketing egyik fő részterülete. A keresőoptimalizálás lényege, hogy a honlapunkra egyre növekvő mennyiségben új látogatókat szerzünk a természetes keresőtalálatokban való jó helyezéseinken keresztül.
Mit jelent ez?
Pl.: egy angol nyelvtanfolyamokat szolgáltató nyelviskola vagyunk, és az angol nyelvtanfolyam kifejezésre a Google első 5 találatának egyikében van az oldalunk. Ekkor, akik angol nyelvtanfolyamot keresnek, azok közül jó páran a mi nyelviskolánk linkjére kattintanak és a honlapunkra érkeznek. Ha csak a 80. helyen vagyunk a Google-ban akkor csak nagyon ritkán lesz látogató az oldalunkon. Legtöbbünk a Google első találati oldalának is az elejéről szokott választani és kattintani. Csak kevesen vannak, akik tovább mennek a 80. találatig.

Nem mindenki egyfajta módon keres! Maradva a fenti példánál, lehet, hogy azt írja be a nyelvtanuló, hogy "angol nyelviskola", vagy "nyelviskola Budapest", stb. Ha a honlapunk ezekre a kifejezésekre is a Google első oldalán jön fel, akkor tovább növeltük a honlapunkon a lehetséges látogatók számát.
látogatók a keresőkből
A keresőoptimalizálás egy olyan téma, ami egyre több honlap-tulajdonost érdekel, és szinte az összes honlap-tulajdonost érinti.
Itt fogalmazódnak meg olyan kérdések, mint:

Hogyan tudom elérni azt, hogy a honlapom több, vagy több tucat, netán több száz különféle kulcsszóra a Google kereső első 10 találatában szerepeljen?

Hogyan lehet az én honlapomon is naponta néhány tucat, netán néhány száz(!) új látogató INGYEN a keresőkből?

Igen, a fenti kérdésekre a keresőoptimalizálás a válasz! Mindezek a célkitűzések elérhetőek és mi nap, mint nap meg is valósítjuk ezt a célt.
Nézze meg ezt a videót: termékeladás keresőoptimalizálás segítségével
Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.