hits counter
 
 

Mi a keresőmarketing?

A keresőmarketing, angolul Search Engine Marketing vagy SEM, egy részterülete az Internet Marketingnek. Egyszerűen szemléltetve, ha az egész Internet marketinget egy kerek tortának tekintjük, akkor a Keresőmarketing egy szelete ennek a tortának.

A keresőmarketinget két további részre oszthatjuk az egyik a keresőoptimalizálás, a másik pedig a fizetett keresőhirdetések kategória.

A keresőoptimalizálás is két további részre osztható az úgynevezett fehér kalapos (white hat) és a fekete kalapos (black hat). A fehér kalapos keresőoptimalizálási módszerek a legális megoldások, a fekete kalapos módszerek ezzel szemben az illegális tevékenységeket foglalják magukban.
Mi természetesen csak és kizárólag legális keresőoptimalizálási lépéseket használunk a saját és az ügyfeleink honlapjai esetén!

A keresőmarketing másik része a fizetett keresőhirdetések, melyek közül talán a legismertebb a Google AdWords program. Itt főként kattintások után, vagy ritkábban megjelenések után fizetünk a Google-nak a honlapunkra érkező látogatókért vagy a hirdetéseink megjelenítéséért.

Mit csinálunk mi a keresőmarketing területén?

Fehér kalapos legális módszerekkel végzett keresőoptimalizálást végzünk saját magunk, a saját honlapjainkon és az ügyfeleink számára. Továbbá Google AdWords hirdetéseket optimalizálunk, mind saját magunk, mind az ügyfeleink részére.


KapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.