hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 

Mi a keresőmarketing?

A keresőmarketing, angolul Search Engine Marketing vagy SEM, egy részterülete az Internet Marketingnek. Egyszerűen szemléltetve, ha az egész Internet marketinget egy kerek tortának tekintjük, akkor a Keresőmarketing egy szelete ennek a tortának.

A keresőmarketinget két további részre oszthatjuk az egyik a keresőoptimalizálás, a másik pedig a fizetett keresőhirdetések kategória.

A keresőoptimalizálás is két további részre osztható az úgynevezett fehér kalapos (white hat) és a fekete kalapos (black hat). A fehér kalapos keresőoptimalizálási módszerek a legális megoldások, a fekete kalapos módszerek ezzel szemben az illegális tevékenységeket foglalják magukban.
Mi természetesen csak és kizárólag legális keresőoptimalizálási lépéseket használunk a saját és az ügyfeleink honlapjai esetén!

A keresőmarketing másik része a fizetett keresőhirdetések, melyek közül talán a legismertebb a Google AdWords program. Itt főként kattintások után, vagy ritkábban megjelenések után fizetünk a Google-nak a honlapunkra érkező látogatókért vagy a hirdetéseink megjelenítéséért.

Mit csinálunk mi a keresőmarketing területén?

Fehér kalapos legális módszerekkel végzett keresőoptimalizálást végzünk saját magunk, a saját honlapjainkon és az ügyfeleink számára. Továbbá Google AdWords hirdetéseket optimalizálunk, mind saját magunk, mind az ügyfeleink részére.


Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.