hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 

Honlapelemzés, avagy hogyan hozhat ki többet a weboldalából?

Az Internet marketing területe, azon belül is a keresőoptimalizálás, keresőmarketing - Google AdWords hirdetések pontos beállítása -, a látogatottságnövelés, stb. mondhatni egy szakma.

Amikor ránézek egy honlapra, akkor maximum 5 percre van szükségem ahhoz, hogy lássam hol, és milyen főbb problémák vannak, és mi történne akkor, ha ezek ki lennének weboldal elemzésjavítva.

Azt gondolom, hogy ha Ön eltöltött legalább 5 évet a saját szakmájában és ezáltal ért is hozzá, akkor egy kezdő számára pár perc alatt hasonló módon sok újdonságot tudna mondani.
Aki ért valamihez, az ránéz a területre, és megoldásokkal tud előállni, biztos vagyok benne, hogy ez Önre is így vagy úgy de igaz. Én már 2000 óta a honlapok témakörébe ástam bele magam.

Ezért ajánlok Önnek is ezt a bevezető szolgáltatást, kielemzem a honlapját, és konkrétan megmondom, hogy mit és miért lenne célszerű megváltoztatni vele kapcsolatban. Az elemzés során végignézek minden fontos pontot a honlappal kapcsolatban és ezt a folyamatot képernyővideó-felvételen rögzítem is, melyet le tud tölteni. Ezek után Ön sokkal jobban láthatja a honlapja erősségeit és gyengéit.
Ezzel az elemzéssel amennyiben Ön ért a honlapja szerkesztéséhez saját maga is megkezdheti kijavítani a hiányosságokat, vagy pedig át tudja adni annak a személynek, aki elkészítette a honlapot és ő végzi el a szükséges változtatásokat.

A honlapelemzés szolgáltatás korlátozott ideig  50.000 Ft + ÁFA helyett most 35.000 Ft + ÁFA bevezető áron elérhető.

Rendelje meg a honlapelemzést: elérhetőségeink


Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.