hits counter
 
 

Honlapelemzés, avagy hogyan hozhat ki többet a weboldalából?

Az Internet marketing területe, azon belül is a keresőoptimalizálás, keresőmarketing - Google AdWords hirdetések pontos beállítása -, a látogatottságnövelés, stb. mondhatni egy szakma.

Amikor ránézek egy honlapra, akkor maximum 5 percre van szükségem ahhoz, hogy lássam hol, és milyen főbb problémák vannak, és mi történne akkor, ha ezek ki lennének weboldal elemzésjavítva.

Azt gondolom, hogy ha Ön eltöltött legalább 5 évet a saját szakmájában és ezáltal ért is hozzá, akkor egy kezdő számára pár perc alatt hasonló módon sok újdonságot tudna mondani.
Aki ért valamihez, az ránéz a területre, és megoldásokkal tud előállni, biztos vagyok benne, hogy ez Önre is így vagy úgy de igaz. Én már 2000 óta a honlapok témakörébe ástam bele magam.

Ezért ajánlok Önnek is ezt a bevezető szolgáltatást, kielemzem a honlapját, és konkrétan megmondom, hogy mit és miért lenne célszerű megváltoztatni vele kapcsolatban. Az elemzés során végignézek minden fontos pontot a honlappal kapcsolatban és ezt a folyamatot képernyővideó-felvételen rögzítem is, melyet le tud tölteni. Ezek után Ön sokkal jobban láthatja a honlapja erősségeit és gyengéit.
Ezzel az elemzéssel amennyiben Ön ért a honlapja szerkesztéséhez saját maga is megkezdheti kijavítani a hiányosságokat, vagy pedig át tudja adni annak a személynek, aki elkészítette a honlapot és ő végzi el a szükséges változtatásokat.

A honlapelemzés szolgáltatás korlátozott ideig  50.000 Ft + ÁFA helyett most 35.000 Ft + ÁFA bevezető áron elérhető.

Rendelje meg a honlapelemzést: elérhetőségeink


KapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.