hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 


Honlapkészítő szoftvercsomagok összehasonlítása

  netprofi alap honlapkészítő csomag netprofi üzleti honlapkészítő csomag netprofi profi honlapkészítő csomag
Elkészíthető aloldalak száma: Korlátlan Korlátlan Korlátlan
E-mail címek száma: 2 db 5 db 10 db
Tárhelyméret: 150 MB 350 MB 950 MB
Design: 1 db alapértelmezett 1 db alapértelmezett 1 db alapértelmezett
Oktatóanyag: Beépítve Beépítve Beépítve
Keresőoptimalizálási oktatóanyag:
Többnyelvű honlap: 1 nyelv alapértelmezetten beépítve, továbbiak 20.000 Ft + 27% ÁFA / nyelv    
Szövegfelvitel és módosítás:
Képek felvitele és méretezése:
Flash és más videók beillesztése:
MP3 zene vagy hangfile lejátszó:
Tárhelyfoglaltság kijelzése:
Ingyenes Látogatói Statisztikák:
Bannerek, hirdetések kezelése:
Táblázatok bevitele:
Egyedi oldaldesign: Szabadon készíthető Szabadon készíthető Szabadon készíthető
Beépített designszerkesztő:
Flash animációk beillesztése:
PDF állományok feltöltése:
Google Maps térképbeillesztés:
Word és Excel fileok feltöltése:
Űrlapok felvitele: 1 db Korlátlan Korlátlan
Regisztráció, titkosított oldalak: Korlátlan Korlátlan
Webáruház alapmodul kb. 200 db termékig:

A honlapszerkesztő programunk az általunk biztosított szerveren üzemel és az Ön saját tulajdonában lévő domain érhető el. A programunk NEM úgynevezett dobozos verzió, a forráskódját nem adjuk ki!

A honlapszerkesztő program Alap csomag 130.000 Ft + 27% ÁFA ártól érhető el, ami nem tartalmazza a design árát!


Rendelkezünk portál szoftverrel is, melyet egyedi igények szerint tudunk beállítani, ennek nincs fix ára, mert a különböző moduloktól függ a végső összeállítás.

Elkészíthető aloldalak száma: a tárhelyméret függvényében korlátlan számú aloldal hozható létre.

Design: a rendszertelepítés után 1 db alapértelmezett grafikával rendelkezik, ezt a felhasználó átalakíthatja, vagy további egyedi grafikákat készíthet (készíttethet) és korlátozások nélkül tölthet fel a rendszerre.
Amennyiben grafikai segítségre van szüksége, készséggel biztosítjuk különféle grafikus szakemberek elérhetőségét. A honlapszerkesztő rendszer ára nem tartalmaz egyedi webdesign készítést.

Oktatóanyag: a honlapszerkesztő használata könnyen elsajátítható, mivel minden egyes lépést egy-egy rövid videóban részletesen bemutatunk. Ezáltal begyakorolható a használat és látható, hogy mire jó az adott alkalmazás. Az adminisztrációs felületen az egyes alkalmazásoknál mindössze egy „info” gombra kell kattintani, ezáltal megnyílik egy videó és automatikusan elkezd lejátszódni. Lejátszás közben a videó megállítható, előretekerhető, így a látottakat azonnal tudjuk alkalmazni. Az „info” gombra való újabb kattintással a videó bezáródik és leáll.

Keresőoptimalizálás: a honlapszerkesztőt teljesen keresőbarátra építettük, hogy ezen felül mitől tud az ön weboldala is előrekerülni a Google keresőben, az már a keresőoptimalizálás (SEO) szakterülete. Ezért létrehozunk egy külön videós képzési anyagot, melyet ha megnéz és betart, lényegesen több látogatója lesz a Google keresőből, mint nélküle. Ezek speciális videók, amelyekben bemutatjuk, hogyan kell úgy használni a honlapszerkesztőt keresőoptimalizálási szempontból, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a feltöltött honlapjából. Ezekben az oktatóvideókban részletesen kitérünk arra, hogyan kell a szöveges tartalmat kialakítani, miként kell megfogalmazni az írásunkat, hogy a maximális előrejutást érjük el a Google keresőben való megfelelő helyezés elérése érdekében. Ez az oktatóvideó az úgynevezett „on site” vagyis magán a honlapon történő  optimalizálásról szól.

Többnyelvű honlap: aki nem csak egy nyelven (legtöbbször magyarul) szeretné a honlapján a tartalmat megjeleníteni, annak lehetősége van korlátlan számú további nyelv használatára is. Ekkor a rendszerbe beépítjük a további nyelveket megjelenítő modult, modulokat is.

Szövegfelvitel és módosítás: a hagyományos (adminisztrációs felülettel nem rendelkező) honlapokon egy nem hozzáértő felhasználó számára a tartalom módosítása nem lehetséges. Ilyenkor meg kell kérnie a honlap készítőjét, hogy végezze el a kívánt módosításokat. Ez legtöbbször folyamatosan felesleges idő és költségráfordítást eredményez. A honlapszerkesztőt úgy készítettük el, hogy ez Önnek többé ne okozzon gondot. Ha egy szövegszerkesztő programot (Word, OpenOffice, stb.) tud használni, akkor itt is egy hasonló felülettel fog találkozni, ahol nagyon egyszerűen és gyorsan tud szöveget felvinni, módosítani vagy törölni. Miután elvégezte a
szükséges módosításokat, mindössze elmenti és azonnal a módosított tartalom lesz látható a honlapján.

Képek felvitele és méretezése: a szövegfelvitelhez hasonlóan nagyon egyszerűen tud feltölteni, elhelyezni és átméretezni képeket is. Továbbá egy képnagyító (képmegtekintő) funkció is rendelkezésre áll. Így egy kis méretű képre kattintva a látogató meg tudja azt nagy méretben is tekinteni. Ezáltal könnyen lehet képgalériát készíteni a honlapra.

Videók beillesztése: a honlapra néhány gombnyomással videókat is beilleszthet. Ennek két módja van.
Az egyik, hogy egy videómegosztó oldalról (YouTube, Google Video, Videa, stb.) honlapról szeretne megjeleníteni egy Ön, vagy más által feltöltött videót. A kívánt videó kódját beilleszti az adott oldalba és elmenti, máris megjelenik és lejátszható a honlapon.
youtube google video inda videó
A másik mód, ha Önnek saját videója van, akkor azt is fel tudja tölteni a honlapszerkesztőbe, és meg tudja jeleníteni. Ezen utóbbi megoldás esetén a feltölthető videók mennyiségének mindössze a tárhelyén rendelkezésre álló szabad hely adhat korlátot. A még rendelkezésre álló hely mennyiségét bármikor tudja ellenőrizni az adminisztrációs felületen lévő kijelzőn.

Ingyenes Látogatói Statisztikák: a számszerű, pontos látogatottságméréshez a Google Analytics   és/vagy a Statcounter ingyenes számlálók beépítését javasoljuk. Ezeknek a számlálóknak a kódjait (regisztráció után) mindössze néhány kattintással be lehet építeni a weboldalunk minden aloldalába.
google analytics statcounter
Amennyiben más látogatottságmérőt szeretne használni és az egy úgynevezett „java script”-et használ a méréshez, akkor azt is néhány kattintással be tudja építeni a rendszerbe. Ennek pontos lépéseit az adminisztrációs felületen beépített ingyenes oktatóvideó pontosan bemutatja.

Bannerek, hirdetések kezelése: amennyiben Ön banner hirdetést vagy egyéb a honlapja minden egyes minden oldalán látható reklámot, videót, vagy képet szeretne beilleszteni, ezt is néhány kattintással megteheti.

Táblázatok bevitele: a szöveges vagy képes tartalom jobb, áttekinthetőbb elrendezéséhez lehet szükség táblázatos elrendezésre. A táblázat esetén megadhatja a méretét a sorok és oszlopok számát, hogy legyen látható kerete vagy sem. Továbbá a táblázat egészében, vagy egyes cellánként színezhető, háttérkép helyezhető be mögé, mindez néhány egyszerű lépésben. Egy példa, egy egyszerű táblázatra, ennek a dokumentumnak a tetején látható.

Egyedi oldaldesign: a honlapszerkesztőt olyan módon készítettük el, hogy korlátlan számú, különböző design-t lehessen feltölteni a rendszerre. Legtöbb felhasználó a honlapján egy grafikát használ, mindemellett aki az egyes alodalakon más-más grafikát szeretne ezáltal lehetősége nyílik erre.

Beépítet designszerkesztő: ezen keresztül lehet módosítani a honlapunk kinézetét. Ebbe beletartozik a navigációs linkek elhelyezkedése, színe, mérete, stb. Mindezeket itt tudjuk módosítani. Flash animációk beillesztése: ha az oldalunkba egy flash bannert, flash videót vagy bármilyen flash animációt szeretnénk beilleszteni, itt meg tudjuk tenni.

Adatok feltöltése átadott anyagból
: a honlapszerkesztőbe a szöveges, képes tartalom beillesztését amennyiben a honlaptulajdonos nem szeretné saját maga megtenni, akkor erre is lehetősége nyílik. Ilyenkor egy elektronikus formátumban átadott tartalom feltöltéséről van szó, nem egy papír alapú szöveg begépéléséről.

Űrlapok felvitele: amennyiben szeretne az oldalán, pl. egy kapcsolat űrlapot, melyen keresztül a látogatók könnyen küldhetnek önnek üzenetet, akkor ezt is nagyon egyszerűen elkészítheti a honlapszerkesztővel! Ha az űrlap kinézetét szeretné megváltoztatni, átszínezni a mezőket vagy a mező hosszúságát ez is néhány kattintással elvégezheti.
Az űrlapkészítőt használhatjuk: termék-megrendelőlapok vagy információkérő nyomtatványok elkészítésére is. Az űrlapkészítő használatával meglehetősen bonyolult űrlapok létrehozás is könnyű és egyszerű.

Regisztráció, titkosított oldalak: amennyiben ön a honlapján szeretne különféle szöveges vagy egyéb tartalmakat, elhelyezni melyeket csak regisztráció után jelszóval és felhasználói névvel rendelkező látogatók érhetnek el.

Webáruház
: könnyen kezelhető keresőbarát webáruház alapmodul kb. 200 db termékig. Amennyiben 200 terméknél többet szeretne megjeleníteni, akkor kérjen egyedi ajánlatot a portálrendszerünkre.


Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.