hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 

Bemutatkozás:

Domonkos Árpád

  Domonkos Árpád munka közben2000 körül kezdett el foglalkoztatni az Internet-marketing és a keresőoptimalizálás gondolata. Nyilván akkor még szinte alig lehetett hasznos információkhoz jutni ebben a témában magyar nyelven (most is eléggé korlátozottan), mivel ez a terület mondhatni az USA-ból indult el. Meglehetősen sok ingyenes anyagot olvastam el.

Majd úgy láttam, hogy ez különösképp nem egy elméleti szakterület, ezért elkezdtem alkalmazni a tanultakat. Az első honlapom egy teljesen ingyenes tárhelyen, az akkori Freeweb-en (ami azóta már megszünt) hoztam létre nagyon kezdetleges design elemekkel. A témája az egyik hobbim volt, a kenuzás. Minden évben egy alkalommal szerveztem egy kenutúrát valamelyik magyar folyón és erről írtam beszámolót és tettem fel képeket. A lényeg, hogy a tanultakat alkalmazva képes voltam ezzel az ingyenes tárhelyen lévő (ilyet üzleti célra SOHA sem javasolnék senkinek) honlapommal egész jó helyezéseket elérni a Google keresőben.

Ezek után készítettem még néhány további ingyenes tárhelyen lévő honlapot és ezekkel is sikerült ugyan úgy eredményeket elérni.

Mindezeken a sikereken felbuzdulva találtam néhány ügyfelet, akiket érdekelt, hogy a honlapjuk bizonyos kifejezésekre előrébb kerüljön a Google-ban. Az első egy kis magán autókölcsönző volt, aki főként angol nyelven szeretett volna jobb helyezéseket elérni – sikerült megoldani!
Majd folyamatosan lettek más érdeklődők is, merőben más területeken, akiknél hasonló sikereket értem el.

domonkos árpád sziklamászás utánSzembekerültem egy nehézséggel, különösen a saját weboldalaim elkészítése és üzemeltetése során. Nevezetesen, hogyan tudok könnyen és gyorsan újabb szövegeket, képeket felvinni a honlapomra anélkül, hogy programozóként bele kelljen folynom a honlap szerkesztésbe. Így egy régi ismerősömmel (értett a PHP programozáshoz és a MySQL adatbázisokhoz) összeülve én a szellemi terméket beletéve, Ő a programozást, elkészítettünk egy honlapkészítő rendszert. Ez egy úgynevezett Content Management System, röviden: CMS vagyis egy tartalomkezelő rendszer volt. Ez volt a honlapszerkesztő, ezzel nem volt probléma létrehozni új oldalakat, képeket, videókat beilleszteni mindössze néhány perc alatt.

El lehetett felejteni a hosszas HTML oldalak kézi szerkesztését. Ami még nagyon fontos volt, az az, hogy ez a honlapszerkesztő keresőbarát volt, ellenben sok más honlapszerkesztővel, amelyek nem keresőbarátok, vagyis nem kedveznek a Google-ban való könnyű előrejutásnak.

Remélem Ön is hasznát látja majd!

Üdvözlettel:
Domonkos Árpád


Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.