hits counter
 
 
Csak honlapot akar, vagy új látogatókat is?

A hazai honlapok több mint 80% látogatóhiányban szenved!

Nézze meg ezt a pár perces INGYENES videót, melyből kiderül, hogy mit lehet elérni a Google-ban a hatékony honlapkészítés eredményeként!

A lejátszáshoz kattintson az alábbi videóra, és kapcsolja be a hangszórót.

Get the Flash Player to see this player.

Mi nem egyszerűen honlapokat, weboldalakat készítünk, hanem olyan oldalakat melyeket megtalálnak a látogatók a keresőkben és hosszútávon ingyen jönnek oda!

 
Látogatók = Bevétel

Nézzünk meg egy egyszerű számítást: ha Önnek fizetnie kell a látogatókért, hogy hosszútávon MINDEN NAP 100 új látogató érkezzen a honlapjára a Google keresőből, az mennyibe kerülhet egy év alatt?

Amennyiben ezek a látogatók nem ingyen jönnek, hanem a Google hirdetésekből, akkor számítsunk egy olcsó 20 Ft / kattintás árat, ez napi 2000 Ft. Ez havonta 60.000 Ft és évente 365 nappal számolva 730. 000 Ft hirdetési költséget tesz ki!

Ne fizessen ennyit évente a Google-nak!

Egy jól kialakított honlappal, egy keresőbarát honlapszerkesztővel és némi keresőoptimalizálási munkával a napi 100 új látogatót elérni nem nehéz feladat, mi ezt nap, mint nap megtesszük!
Legtöbb esetben az ügyfeleink a fent kikalkulált összeg feléből, vagy még jóval kevesebből is el tudják érni a napi 100 új látogatót a honlapjukon. Ezt az összeget viszont csupán egyszer kell befektetni, ráadásul azt sem egyszerre!

Nálunk nincsenek semmilyen rejtett jövőbeni költségek
, nincs olyan díj, amiért mi ott tartjuk a Google keresőben a honlapot (vannak olyan szolgáltatók, akik ezért még havi díjakat kérnek el az ügyfeleiktől) és őszintén mondom, nem tudom miért! Nevetséges azt mondani, hogy adjon nekünk havi X tízezer forintot, ezért mi folyamatosan dolgozunk az Ön weboldalán, és ott tartjuk a keresőben! Ilyen csak nagyon kevés esetben lehet indokolt, és a magyar piacon ez ritka mint a fehér holló!
 
Tudjon meg többet rólunk, a szolgáltatásunkról, az elérhető eredményekről és arról, hogy Ön személyesen mit tud tenni a honlapjával kapcsolatban, hogy több látogatója legyen hosszútávon és ingyenesen!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A következő írásokban és videókban részletesen elmagyarázzuk, hogy a látott weboldalak miért is kerültek ilyen előnyös pozicióba a Google-ban és még további hasznos információkat adunk Önnek.

A nevének megadásakor használjon nagy kezdőbetűt és ékezeteket, amennyiben szükséges.

 
Név:*
E-mail:*
Cégnév:


KapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.