hits counter

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules.
 
 
Csak honlapot akar, vagy új látogatókat is?

A hazai honlapok több mint 80% látogatóhiányban szenved!

Nézze meg ezt a pár perces INGYENES videót, melyből kiderül, hogy mit lehet elérni a Google-ban a hatékony honlapkészítés eredményeként!

A lejátszáshoz kattintson az alábbi videóra, és kapcsolja be a hangszórót.

Get the Flash Player to see this player.

Mi nem egyszerűen honlapokat, weboldalakat készítünk, hanem olyan oldalakat melyeket megtalálnak a látogatók a keresőkben és hosszútávon ingyen jönnek oda!

 
Látogatók = Bevétel

Nézzünk meg egy egyszerű számítást: ha Önnek fizetnie kell a látogatókért, hogy hosszútávon MINDEN NAP 100 új látogató érkezzen a honlapjára a Google keresőből, az mennyibe kerülhet egy év alatt?

Amennyiben ezek a látogatók nem ingyen jönnek, hanem a Google hirdetésekből, akkor számítsunk egy olcsó 20 Ft / kattintás árat, ez napi 2000 Ft. Ez havonta 60.000 Ft és évente 365 nappal számolva 730. 000 Ft hirdetési költséget tesz ki!

Ne fizessen ennyit évente a Google-nak!

Egy jól kialakított honlappal, egy keresőbarát honlapszerkesztővel és némi keresőoptimalizálási munkával a napi 100 új látogatót elérni nem nehéz feladat, mi ezt nap, mint nap megtesszük!
Legtöbb esetben az ügyfeleink a fent kikalkulált összeg feléből, vagy még jóval kevesebből is el tudják érni a napi 100 új látogatót a honlapjukon. Ezt az összeget viszont csupán egyszer kell befektetni, ráadásul azt sem egyszerre!

Nálunk nincsenek semmilyen rejtett jövőbeni költségek
, nincs olyan díj, amiért mi ott tartjuk a Google keresőben a honlapot (vannak olyan szolgáltatók, akik ezért még havi díjakat kérnek el az ügyfeleiktől) és őszintén mondom, nem tudom miért! Nevetséges azt mondani, hogy adjon nekünk havi X tízezer forintot, ezért mi folyamatosan dolgozunk az Ön weboldalán, és ott tartjuk a keresőben! Ilyen csak nagyon kevés esetben lehet indokolt, és a magyar piacon ez ritka mint a fehér holló!
 
Tudjon meg többet rólunk, a szolgáltatásunkról, az elérhető eredményekről és arról, hogy Ön személyesen mit tud tenni a honlapjával kapcsolatban, hogy több látogatója legyen hosszútávon és ingyenesen!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A következő írásokban és videókban részletesen elmagyarázzuk, hogy a látott weboldalak miért is kerültek ilyen előnyös pozicióba a Google-ban és még további hasznos információkat adunk Önnek.

A nevének megadásakor használjon nagy kezdőbetűt és ékezeteket, amennyiben szükséges.

 
Név:*
E-mail:*
Cégnév:


Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.