hits counter
 
 

Kedves cikkíró jelölt!

Ismét keresünk honlapokhoz cikkírókat különféle témákat jól kifejtő szövegíráshoz. Jelenleg csak számlaképes munkatársakat tudunk megbízni, ha a szövegírásról tudsz számlát adni, és szeretnél írni, akkor, töltsd ki a leírás alatt lévő nyomtatványt.

Témakörök:
  • Utazás, nyaralás különféle országokról, városokról, helyekről szóló útibeszámolók vagy leírások készítése.
  • Fogyókúra, diéta témakörök.
  • Wellness, plasztikai sebészet
  • Esküvővel kapcsolatos témakörök
Amennyiben jól tudsz angolul, akkor tudunk már meglévő cikkeket is adni, melyeket nem kell szó szerint kell lefordítani, de segítségül tudnak szolgálni a tényleges magyar nyelvű cikkhez. Ezeket az angol cikkeket ki is egészítheted a saját gondolataiddal.

Írd meg azt is ha valamilyen speciális területhez értesz és arról szívesen írnál, lehetséges, hogy erre is szükségünk lehet.

Addj meg korábbi referenciát is, ha van ilyen ahol elégedettek volatk a munkáddal (üzenet mezőben).

Írd meg, hogy milyen áron tudsz (ha jó munkát végzel) hosszútávon írni. A legegyszerűbb elszámolás ha az elkészült munka szóközök nélküli karakterszáma alapján megy a kifizetés. Veszed mondjuk a Words szövegszerkesztőt, kijelölöd a szöveget és megnézed hány karakter szóközök nélkül. Erre írj számlás árat!

Név:
Tel.
E-mail:
Milyen áron írsz Ft / karakter:
Amiről szívesen írnál:
Mennyit tudsz írni hetente: óra / hét
Üzenet:Oldaltérkép
Wholesale Nike NFL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl jerseys for sale,nfl jerseys cheap,nfl football jerseys,cheap football jerseys,discount jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,nfl football jerseys,nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,discount cheap nfl jerseys,custom nfl jersey,nhl hockey jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale cheap NFL Jerseys,nfl nike jerseys cheap,discount jerseys for sale,NFL jerseys Custom,Wholesale NFL Jerseys,wholesale nike nfl jerseys,Cheap Soccer Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap jerseys,wholesale cheap nfl jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.