hits counter
 
 

Köszönöm, hogy megtette az első lépést: kitöltötte a nyomtatványt és megadta a szükséges adatokat az AdWords fiókja megtekintéséhez!


Ahhoz, hogy javaslatot tudjak tenni a Google AdWords költségeinek optimalizálássához, első lépésben látnom kell a jelen beállításokat. Az Ön által megadott 10 jegyű ügyfélazonosítóval beadtam egy kérést, melyről ön akkor értesül, ha belép az AdWords fiókjába. Az alábbi képen látható, lépéseket kell megtennie. Kérem, fogadjon el kezelőként.

Kattintson a képre nagyításértMiután kezelőkét elfogadott már láthatom a jelen beállításokat, első lépésben én csupán ezeket megnézem és SEMMIT nem fogok átállítani, mindössze megteszem a javaslataimat Önnnek. A kezelői hozzáférésemet bármikor megszüntetheti a FIÓKOM menüpont alatt található Fiókhozzáférés almenüpontban. Ha ezt megteszi, akkor már a továbbiakban NEM látok semmit az Ön fiókjából.

A javaslataimmal együtt mellékelten küldök egy megrendelőlapot, melyen megtalálható a szolgáltatás leírása, ára és a céges adatok. Ezt a megrendelőlepot Ön aláírja és visszajuttatja hozzám postai úton vagy szkennelve és egy email-hez csatolva. Online tanácsadás (nem személyes) esetén 1 óra tanácsadási díj előre utalandó, melyről ÁFA-s számlát állítunk ki. A tanácsadásra az utalás tényleges megérkezése után vagy az utalás tényét igazoló banki kivonat részemre való megérkezése után kerül sor.

A további lépéseket már egyénileg egyeztetjük, általában a beállításokat együtt végezzük el. Ez történhet személyesen vagy az interneten keresztül használva a Skype-ot az ingyenes hívásra (ehhez működőképes mikrofon és hangszóró csatlakoztatása szükséges az Ön gépén) és a képernyőm megmutatására. Tehát beszélünk a Skype segítségével, és Ön közben látja az én számítógép képernyőmet, ahol együtt elvégezzük a szükséges beállításokat. Ha Ön igényt tart rá az egész tanácsadásról képernyővideót is készítek, melyet a tanácsadás után letölthet és - KIZÁRÓLAG saját felhasználásra - bármikor megnézhet. Ez biztosíthatja a későbbi alkalmazás eredményességét.

Amennyiben egy webáruház vagy olyan oldal hirdetési beállításait kell elvégeznünk, ahol több száz, netán több ezer vagy még több termékről van szó ott a tanácsadás folyamán, ennek egy részét végezzük el közösen. Egyezetjük a munka menetét és adott esetben jelentős számú órát igénylő egyedi beállításokat Ön végzi el tanácsadási órákon kívül. Ez egy költséghatékony megoldás. Természetesen van mód az egész beállítás közös elvégzésére is, amennyiben ez indokolt. Miután elvégezte a beállításokat, ezt jelzi felém és átnézem, hogy mindezt megfelelően sikerült-e kivitelezni, adott esetben itt még javításokat, finomításokat eszközölünk.

Üdvözlettel:
Domonkos ÁrpádKapcsolatGoogle AdWords HirdetésGoogle AdWordsHonlapkészítésAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.